Til tops
WTF

Sådan gør du en barnedåb lidt mere spændende for de stakkels gæster

Endelig er der godt nyt til dig som vil gøre barnedåben til lidt af en "fest" for de andre gæster og samtidig får lavet en kage, som både barnet og forældrene vil huske til de bliver gamle.

Endelig er der godt nyt til dig som vil gøre barnedåben til lidt af en "fest" for de andre gæster og samtidig får lavet en kage, som både barnet og forældrene vil huske til de bliver gamle.

Der er ikke noget mere dødsygt end en barnedåb, lad os bare være ærlige.

Som om det ikke var nok at virke interesseret, sige tillykke og lyve om at deres tykke barn er flot, bliver man ondelyneme også tvunget ud af sengen en tidlig søndag - så man rigtig kan mærke tømmermændene dunke fra dagen forinden - og ind i en alt for proppet kirke i et alt for langsomt tempo, hvor akustikken får alle de mange babyskrål til at lyde som lange gule tå-negle der bliver kradset på en skole-tavle - alt imens man inderligt kæmper for at virke upåvirket af smerten fra den hårde træbænk, der i flere minutter har gnavet sig dybt ind i ens rygmarv.

Man kan da næsten ikke komme på en værre måde at blive introduceret til verdenen på, selv hvis man virkelig forsøger. Jo, så skulle det da lige være hvis de spærrede for internettet og tvang en til udholde hele ceremonien ved at komme koffein-piller i vandet. Og måske hvis man i stedet for at have en hårde bænk der afholder folk fra at falde i søvn, måske direkte fjernede den, så man blev tvunget til at skulle stå op! 

At komme på ideen om at ansætte en der ikke kan spille klaver, for så at få ham til at give en koncert på fuld skrue, og bruge et instrument som ligner et klaver, men hvor tonerne lyder som sultne katte fanget i et rør der får selv sækkepiben til virke som et rigtigt instrument, kræver et helt specielt niveau af opfindsomhed.

Sagt på en anden måde: det er super kedeligt - som i VIRKELIG kedeligt. Og nu er det på tide, at nogen for en gangs skyld er ærlige og fortæller sandheden til de sagesløse forældre, der tror man hellere ville høre deres baby skrige om kap, end at flade ud på sofaen til noget bold derhjemme.

Heldigvis har en kreativ sjæl valgt at tage det på sine skuldre og hjælpe forældrene til noget inspiration, der kan fange gæsternes opmærksomhed i mindst et par minutter. Kvinden valgte nemlig at chokere sin søster med en meget speciel kage til hendes barnedåb.

Hun havde fået tjansen at stå for kagen til barnedåben og det fik hende til at tænke alternativt. Efter utallige af besøg til supermarkedet for at hente materialer og 4 timer i køkkenet, blev resultatet en kage som ingen næsten turde røre - og som fik folk til at miste deres appetit det næste århundrede.

På Reddit skriver manden til kage-kunstneren følgende:

"Min 9-årige datter havde sin ugentlige 'fortæl hvad du har lavet i weekenden'-time på sin skole i dag. Og selvfølgelig havde denne uge sat et ekstra præg på hendes hukommelse, og... i hendes skoledagbog lavede hun en ret præcis tegning af kagen, og viste den til hendes lærer og hele resten af klassen, som endte med et hysterisk gruppe-grin og lidt pinlighed til vores datter".

Næste gang du står med "kage-tjansen" til en barnedåb, så vil du tænke tilbage på denne artikel og levere en kage der gør dig til højdepunktet til barnedåben. Selv tak! 


Hvad synes du om kagen? Kan du se det sjove i den og kunne du finde på at sætte tænderne i den - og i så fald, hvilken del ville du starte med? Fortæl os hvad du synes i kommentarerne herunder.

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!