Til tops
WTF

Par opdager skjult kamera i Airbnb-lejlighed

Et par fra Indiana blev noget chokerede da de fandt et skjult kamera i værelset på den Airbnb-lejlighed i Florida, som de havde lejet.

Et par fra Indiana blev noget chokerede da de fandt et skjult kamera i værelset på den Airbnb-lejlighed i Florida, som de havde lejet.

Derek Stars og hans kone bookede sig ind i en lejlighed ved Cedars Court-lejlighedskomplekset, Longboat Key i Florida, som de havde fundet via en Airbnb-annonce og som blev lejet ud af den 56-årige Wayne Natt.

Efter de havde checket ind, opdagede parret et sort hul på røgalarmen i deres soveværelse, og blev ekstremt 'foruroligede over situationen', fortæller Derek Starnes til ABC Action News

Og det var der god grund til. Da Derek skilte røgalarmen ad, fandt han nemlig både kamera og mikrofon inde i den. Udover røgalarmen på soveværelset, var der også en lignende røgalarmen i stuen.


Natt er efterfølgende blevet tiltalt for at have anbragt skjulte kameraer i falske røgalarmen og filme sine gæster, og er siden blevet arresteret og dømt for video voyeurisme, fortæller politiet.

Robert Bourque fra Longboat Key Police fortæller:

"Vi havde muligheden for at analysere indholdet af SD-kortet og der er et par forskellige mennesker udover dem.


Vores spørgsmål er, hvis folk var opmærksomme på at kameraerne var der, hvorfor skulle de så være skjult inde i en røgalarm?


Og hans svar var - for at få en bedre vinkel.


Hvem ved hvad det bliver brugt til, så det er meget foruroligende. Jeg mistænker at der kan være andre ofre, det handler bare om få identificeret dem."


En repræsentant fra Airbnb, Benjamin Breit, sagde i en udtalelse, at firmaet var 'oprørte' og havde 'permanent udelukket' Natt fra deres service.

Derudover understregede de, at de har 'nul-tolerance' politik overfor voyeurisme:

"Vores team har rakt ud til det lokale politi for at assistere dem med deres efterforskning af denne ekstreme forbrydelse og vi håber at retfærdighed vil ske.


Vi tager sager om privatliv ekstremt seriøst og har en nultolerance-politik for sådanne adfærd."


Airbnb's politik om overvågningsudstyr:

"Vi kræver at alle værter fremlægger alt overvågningsudstyr i deres annoncer, og vi forbyder alt overvågningsudstyr i visse private områder (eksempelvis sove- og badeværelse) uafhængig af om de er blevet fremlagt."

Natt er blevet løsladt på kaution.

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!