Til tops
WTF

Mystisk blind dame der tidligere har forudset begivenheder har dårligt nyt om Donald Trump

En mystisk dame fra Bulgarien der tidligere har forudset ting som blandt andet 9/11 og opstandelsen af ISIS, har knap så gode nyheder når det gælder USA's nye præsident Donald Trump.

En mystisk dame fra Bulgarien der tidligere har forudset ting som blandt andet 9/11 og opstandelsen af ISIS, har knap så gode nyheder når det gælder USA's nye præsident Donald Trump.

Baba Vanga, der er kendt blandt hendes følgere som 'Balkans Nostradamus', har forudset at Obama er Amerikas sidste præsident.


Vanga skulle angiveligt også have forudset valget af Barack Obama, ved at nævne, at den 44. præsident for USA ville blive en afroamerikaner - og at han samtidig ville blive Amerika's sidste præsident.

Normalt ville jeg personligt nok tage sådanne udsagn med et gran salt, men Vanga's forudsigelser slår desværre en rekord, når det gælder at vise sig for at være sandt.

Hun døde desværre i en alder af 85 tilbage i 1996 og skulle have lavet hundredevis af forudsigelser om fremtiden, med en gennemsnitlig success-rate på 85 procent, fra hendes hjem i Pentrich, Bulgarien.


Disse forudsigelser går fra alt lige fra klimaforandringer, smeltningen af polarisen - som hun angiveligt forudså tilbage i 1950'erne, hvor hun sagde: "kolde regioner vil blive varme... og vulkaner vil vågne."

Vanga's følgere siger samtidig, at hun også forudså 2004's Boxing Day tsunami hvor hun advarede om at den 'stor bølge' ville sænke sig på en "stor kyst, og dække både mennesker og byer og [forsage at] alt forsvinder under vandet".

Tilbage i 1989 advarede hun om at de 'amerikanske brødre' ville blive angrebet af 'to stål fugle', som muligvis kan have været en reference til de to tvillingetårne, der blev angrebet tilbage i 2001.


Hun har også advaret om at en ekstremistisk muslimsk gruppe ville invadere Europa i løbet af 2016 og forudså en 'stor muslimsk krig' der ville blive startskuddet til det arabiske forår i 2010 og udspille sig i Syrien, hvilket ville ende med en etablering af et kalifat i løbet af 2043, med Rom som centrum.

Ifølge The Mirror påstod hun at denne '2016 invasion af muslimske ekstremister på tværs af Europa, ville betyde at kontinentet ville stoppe med at eksistere i udgangen af året. Hun sagde helt specifikt: "[Ekstremister] vil bruge kemisk-krigsførsel mod europæere."

Vanga's politiske forudsigelser har taget en helt ny vending efter hendes død; kunne hendes forudsigelser omkring den 45. præsident betyde et mord på amerikas præsident eller at Donald Trump er, som vi tidligere har mistænkt ham for, være en cyborg?

Lad os lige høre jeres teorier i kommentarerne forneden.

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!