Til tops

Motorcyklist vælger en slåskamp på vejen med den forkerte gamle mand

Det kan godt være at en motorcykel er hurtig - men der skal mange flere hestekræfter til at slippe væk fra denne gamle ninja.

Det kan godt være at en motorcykel er hurtig - men der skal mange flere hestekræfter til at slippe væk fra denne gamle ninja.

Selvom det kan være fristende at stikke fingeren til den gamle pensionist, der kører 80 km/t i hurtig-banen på motorvejen - er skal man nok lige overveje det en ekstra gang inden man gør det, hvis man ikke vil ende som plukfisk ligesom motorcyklisten i denne video.

Til motorcyklistens forsvar vil jeg sige, at jeg faktisk selv blev en smule overrasket over, at se den gamle mand komme flyvende ud af sin bil som en tornado. Han må være på en helt ny form for gigtmedicin, for ikke engang når en ny sæson af Inspector Morse har premiere på Tv2 Charlie, er der så meget fart på.

Uploaderen af videoen, der findes på YouTube, skriver følgende om den:

"Røvhullet på motorcyklen AKA abrennan077 "HD2" skærer med vilje en gammel mand af i trafikken og stikker ham fingeren. Den gamle mand skærer ham tilbage, og abrennan077 "HD2" prøver at starte et slagsmål med ham. Den gamle mand giver ham en røvfuld, så han skriger som en lille pige."

Du kan se hele videoen herunder:


Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!