Til tops
WTF

Mød kvinden der har fået over 50 operationer for at ligne Angelina Jolie

Sahar Tabar er en 19-årig kvinde, der har gennemgået mere end 50 operationer og tabt over halvdelen af sin kropsvægt, for at ligne hendes største idol, Angelina Jolie.

Sahar Tabar er en 19-årig kvinde, der har gennemgået mere end 50 operationer og tabt over halvdelen af sin kropsvægt, for at ligne hendes største idol, Angelina Jolie.

Hvornår ved man, at man er lidt for besat med nogen eller noget? Er det når du scorer det eksklusive samlerobjekt, men glemmer dit barns fødselsdagsgave? Eller når du dropper at hænge ud med dine venner, bare for at se din favoritfilm for 37-gang?

Nogle vil måske mene at man er besat når man får et utal af operationer, for at ligne den kendis som man virkelig holder af. Mød 19-årige Sahar Tabar, fra Iran, der har været under kniven mere end 50 gange i løbet af bare få måneder, for at ligne stjernen fra Tomb Raider.

Hun valgte også at tabe sig 36 kilo, for at opretholde sin vægt på blot 40 kilo. Hvilket betyder, alt afhængig af sin højde, sandsynligvis er farlig undervægtig.

Antallet af kirurgiske indgreb er endnu ikke blevet bekræftet, skriver The Sun, så det kan muligvis - selvom det er højst usandsynligt - at hendes udseende er blevet lavet med make-up eller proteser, i stedet for en plastikkirurgs skalpel.

Og med over 300.000 følgere på Instagram, er det nok også muligt, og igen usandsynligt, at hendes udseende er blevet redigeret i Photoshop.

Reaktionen online til hendes udseende har heller ikke været den mest støttende - en person foreslår ondt at hun ligner Angelina Jolie mindre end Corpse Bride, Tim Burton's animationsfilm fra 2005 med samme navn.

En person skriver 'Zombie' under hendes senest uploadede billede på Instagram.

En anden er lidt mere sønderlemmende og skriver: "Hende: læge kan du få mig til at ligne et 9 måneder gammelt lig? Lægen: Sig ikke mere."

Som du kan se på billederne foroven, har hun gennemgået nogle drastiske ændringer i sit udseende, siden hun for første gang undergik kirurgi, men at dømme fra billederne fra hendes Instagram-profil, virker hun trods alt til at være glad omkring det.

Du kan se flere billeder i vores galleri forneden eller ved at følge Sahar Tabar på hendes officielle Instagram.

Hvad synes du om at man ændrer sit udseende ved hjælp af kirurgiske indgreb? Kunne du selv finde på det? Og hvilken kendt ville du helst laves om til? Fortæl os din mening i kommentarerne herunder.

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!