Til tops
WTF

Mand glemmer hvor han har parkeret sin bil - finder den to årtier senere

Myndighederne har fundet en forsvunden bil i en forklædt garage, hvor den har stået siden 1997.

Myndighederne har fundet en forsvunden bil i en forklædt garage, hvor den har stået siden 1997.

En mand der anmeldte sin bil stjålet tilbage i 1997, er endelig blevet genforenet med sit køretøj og måtte erkende, at hans firhjulede slet ikke var blevet stjålet - han havde bare glemt, hvor han havde parkeret den.

Det er endelig lykkedes myndighederne at finde den forsvundne bil, som befandt i en garage, der skulle rives ned. Da bilen blokerede for planerne om at rive bygningen ned, søgte politiet ejeren, der viste sig at være en fyr som havde meldt den bortkommet flere år tidligere.

Det var i det øjeblik, at det gik op for manden at bilen alligevel aldrig var blevet stjålet, og at han bare havde glemt, hvor den var blevet parkeret.


For at sætte det hele lidt i perspektiv, var Bill Clinton præsident og en iPhone stadig 10 år fra at blive produceret, sidste gang manden så sin bil.

Den 76-årige mands genforening med sin bil blev dog kortvarig, da bilen ikke længere virkede og var nødt til at blive skrottet, skriver den tyske avis Usberger Allgemein.

Men stadig, i det mindste havde fyren ikke parkeret ved gule kantsten eller i et dyrt parkeringshus. En anden mand, fra Skotland, mistede sin bil i Manchester, efter at have overværet en Stone Rises koncert, sidste år. Efter at have ledt i fire dage, gav han op og meldte den forsvundet/stjålet.

Men bilen var slet ikke stjålet, og seks måneder senere blev den fundet, og havde opbygget sig bøder for svimlende £5000 - eller 41.550 danske kroner.

Betjenten Phil Spurgeon fra Greater Manchester-politi tweetede: 

"11:55 - betjente har fundet en bil i en fleretagers, der har været forsvundet siden juni, chaufføren der besøgte byen parkerede den, men kunne ikke huske hvor.

"Chaufføren brugte åbenbart fem dage på at lede i forskellige parkeringsanlæg i byen, før han meldte den savnet/stjålet."

Han tilføjede: 

"Vi kan tør ikke forestille os hvad billetautomaten vil sige, når han endelig smider sin billet ind - £££££££££££££££££££££££££££££."

Av - godt det ikke er mig.

Kilde: Independent; Ausberger Allgemein

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!