Til tops
WTF

Kvinde tror hun køber billig iPhone 6 - ender i stedet med 11 kartofler

En kvinde troede hun havde skudt papegøjen da hun scorede sig en iPhone på Black Friday tilbud, men endte i stedet med en æske kartofler.

En kvinde troede hun havde skudt papegøjen da hun scorede sig en iPhone på Black Friday tilbud, men endte i stedet med en æske kartofler.

En kvinde har talt ud for at advare andre, efter hun blev narret til at bruge 650 kroner på 11 kartofler, som hun troede var en iPhone 6.


Black Friday udsalget har efterhånden varet længere end en uge, hvilket gør navnet lidt overflødigt, især når de fleste forretninger allerede starter deres juleudsalg næste mandag.

Og selvom jeg virkelig elsker at brokke mig over det mindste, kan man godt være heldig at finde nogle gode tilbud i blandt, selvom man selvfølgelig skal passe på, da mange også bruger Black Friday til at svindle.

Salget er allerede i skudt i gang, og er du ikke typen der er villig til at stå i en sammenklemt kø sammen med de andre lemminger, for at spare 500 kroner - kan du med fordel gøre alle dine juleindkøb online.

Lige meget hvilken måde du foretrækker at handle på, er det nok med sikkerhed en god idé ikke at købe dine julegaver fra en skummel varevogn - hvis du ikke allerede havde regnet den ud. Heller ikke selvom den har balloner!


En unavngiven kvinde fra USA, fortalte, at hun opdagede en sort varevogn, pyntet med fine balloner og et skilt der sagde: 'Black Friday udsalg'. I en video forklarer kvinden, at hun så varevognen og tænke, at hun ville kigge nærmere på de varer som manden solgte.

Hun fortalte: "De havde alt hvad man kunne drømme om: tøj, sko, ure, punge, hår-extensions, DVD'er, CD'er - alt - telefoner, bærbare computere."

- "Så jeg spurgte manden om han solgte en iPhone 6 og han var sådan, "ah ja, i dag, så får du den for $100"."

Hun fortsatte med at forklare, at hun bad om at se telefonen, og manden fortalte hende at abonnementet allerede var aktiveret og at det skulle betales i midten af næste måned, hvorefter han gav hende en iPhone 6 og lod hende ringe så hun kunne tjekke at den virkede.

Hun gav ham pengene og gik med - hvad hun troede - var en splinterny telefon, indtil hun kom hjem og til sin store forbløffelse opdagede, at æsken var fyldt med kartofler.

I klippet kan man høre kvinden tælle kartoflerne - der er 11 - før hun spørger, "hvad fanden skal jeg dog bruge dem til?!". Øøhh kartoffelmos? Pomfritter?! Jeeez...


Anyway, som om det ikke var slemt nok i sig selv, så havde svindleren også valgt at smide en Android oplader med i æsken. Av, av, av.

Vi må bare krydse fingre for at kartoflerne i det mindste er økologiske, for ellers er hun da først for alvor blevet snydt.

Set på den lyse side, så har jeg endelig fundet en sammenhæng hvor denne lille guld-perle af en video-klassiker, er i sit helt rette element. Enjoy!


Har du nogensinde købt noget som du vidste var stjålet - eller er du nogensinde blevet snydt hvor du troede du havde gjort en fed deal? Fortæl os dine røverhistorier i kommentarerne herunder.

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!