Til tops

Hader du edderkopper? Så vil dette hjælpe mod din skræk

Den professionelle animator Joshua Slice, har lavet en film der kommer til at hjælpe folk, med deres opfattelse af edderkopper - om man kan lide dem eller ej.

Den professionelle animator Joshua Slice, har lavet en film der kommer til at hjælpe folk, med deres opfattelse af edderkopper - om man kan lide dem eller ej.

Om du kan lide edderkopper eller ej så er 'søde' nok ikke det første ord du tænker på, hvis du blev bedt om at beskrive en.

Men denne animerede kortfilm - af meget høj kvalitet - lavet af den professionelle animator Joshua Slice, vil med garanti ændre på det. Prøv selv at se.


Nu vil du aldrig være i stand til at dræbe en lille uskyldig edderkop igen, uden at tænke på det ansigt.

Den 20-sekunder lange animationsfilm er stemmelagt af Joshua's nevø, Lucas, hvilket har resulteret i en karakter, der lyder lige så sej som den ser ud.

Som du nok kan regne ud, er Slice ingen nybegynder når det kommer til at animere. Den talentfulde kunstner har arbejdet på flere store film som eksempelvis Disney's Zootopia, Big Hero 6 og Ferdinand.

Animatoren, der arbejder for Blue Sky Studios, postede første gang videoen på Youtube og delte den til hans personlige Facebook side.


Efter at have talt om hvordan han har "for mange øjne", udbryder Lucas: "Ok. Farvel!", før han kribler væk og ud af billedet.

Om sin film fortæller Joshua:

"Denne animation er en test af en karakter jeg har arbejdet på. Jeg står bag designet, modellen, sammensætningen, animationen, lyset og renderingen. Stemmen er leveret af min nevø, Lucas."

Siden videoen blev delt på YouTube og Facebook er den gået viralt, og det ser ud til, at hele internettet er blevet forelsket i den lille edderkop Lucas.

Og flere af de brugere der har set videoen på YouTube, spekulerer allerede på om karakteren vil blive opsnappet og brugt af store studier som Pixar. En ting er dog sikkert - folk vil se mere til ham.


Okay, måske ikke alle.


En fyr har endda oprettet et helt plot for lille Lucas.


Joshua har siden hen skrevet tak til alle der har set hans video, og skriver at det virkelig har varmet hans hjerte, at noget så simpelt som en edderkop, kunne gøre folk så glade.


Hvem ved om vi vil se mere til Lucas? Jeg tror, at vi bliver nødt til at blive ved med at holde øje med internettet, for at finde ud af det.

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!