Til tops

Folk er bekymret for Justin Bieber efter at have opdaget en underlig genstand på hans selfie

Justin Bieber's seneste baderums-selfie har skabt en mængde af kommentarer der tager ikke kan lide hans tatovering, men hans fans har også opdaget noget mærkeligt i siden.

Justin Bieber's seneste baderums-selfie har skabt en mængde af kommentarer der tager ikke kan lide hans tatovering, men hans fans har også opdaget noget mærkeligt i siden.

Det var nok ikke med vilje, at den 23-årige sanger efterlod den genstanden, da han var mere fokuseret på at få hans store nyligt tatoverede collage til at se godt ud.

Det var faktisk skeen i bunden til venstre af billedet der tog alt opmærksomheden, og efterlod mange fans bekymrede over hvordan den var havnet der.

Her er den nye tatovering...

 

Til billedet, skrev folk blandt andet:

"Hvorfor har han en lille ske på badeværelset?


"Hvorfor er der en ske på dit badeværelse?"


"Og de mærkelige sorte rester?"


"Justin, hvorfor har du brug for en ske?"

Instagram brugeren solliiiiii svarede til Justin Biebers Instagram post ved at skrive 'heroin'.

Hvorfor tror du at skeen ligger der?


Andre lagde mærke til pakken med cookies og de 'mærkelige sorte rester' i siden.

Justin har brugt noget af sin tid fra den aflyste Purpose World Tour på at tilføje endnu en tatovering, til hans samling af over 60, som er hans endnu mest dramatiske.

Udover at kunne lide tatoveringer, er en række besynderlige billeder, der viser stjernen tale med flere fans på Snapchat om sine fødder, blevet lækket online.

Serien af billeder viser Justin og ikke hans fans, men du kan næsten forestille dig de creepy beskeder, der er kommet frem på hans telefon.


Jeg har ingen ide om hvorfor skeen er der, måske skulle han bruge den som en del af hans nye plejeprodukter, måske kan han virkelig godt lide yoghurt på badeværelset?

Bedøm selv.

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!