Til tops
WTF

Donald Trump fundet i øret på hund

Ejeren af den toårige beagle lagde ikke engang mærke til at et baby-foster af Donald Trump levede dybt ide i hundens øre.

Ejeren af den toårige beagle lagde ikke engang mærke til at et baby-foster af Donald Trump levede dybt ide i hundens øre.

Lad os alle bare være ærlige. Lige siden internettet blev opfundet, sidder vi alle og ser på de mest besynderlige ting, det meste af tiden. Men har du nogensinde set den nuværende præsident for USA inde i en hunds øre? Nej? Det har du så nu...

Et billedet af øret blev delt af en ven fra hundens ejer på Twitter, med overskriften: "Lass jeg ved at de på Facebook lige har opdaget @realDonaldTrump i hendes hunds øre."


Og vi blev ikke skuffede. Billedet gik hurtigt viralt og det varede ikke længe før hundens ejer, Jade Robinson kom frem for at dele et billedet af ørens ejer - Chief, en to-årige beagle.

Hvis vi lægger det indre øre til side et øjeblik, så ser Chief rigtig sød ud. Se lige det lille ansigt:

Desværre ser det ud til, at Donald Trump forårsager den lille hund en del smerte, hvilket var årsagen til at Jade tog billedet til at begynde med. Hun tror, at hendes lille Chief måske har en cyste i sit øre - Trump - hvilket giver ham stor smerte og hun forsøger nu at indsamle penge så hendes følgesvend kan blive undersøgt af en dyrlæge. 

Jade fortalte BBC: "Hvis du kender noget til beagles så ved du hvor intelligente, aktive og nysgerrige de er og Chief lever uden tvivl op til det - han er fuld af ballade.


"Da han har de meget distinkte lange øre, bruger de meget tid på at ramme jorden, når han leder efter dejlige dufte. Det har desværre medført at hans øre, har samlet en masse snavs.

"Vi har kæmpe for at holde hans øre rene siden første dag; men rengøringen kan kun række så langt.

"Dette billedet blev taget imens Chief sov, da han ikke kan lide at vi piller ham i øret - jeg sværger, at jeg kiggede og zoomede ind og ud på billedet over 20 gange uden at se Donald Trump - det var min ven med ørne-syn, der fortalte mig om det."

Indtil videre, har Jade og Chief indsamlet 450 kroner ud af deres mål på 3000 kroner.

Desværre har præsidenten endnu ikke svaret. Men vi kan kun forestille os, at han synes at Chief er en herlig hund. Den bedste hund, egentlig.

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!