Til tops
WTF

Denne triste kat har ventet i årevis ved sin døde ejers grav

En kat fra Indonesien blev så knust da hendes ejer døde, at hun har tilbragt de sidste år liggende ved den døde kvindes grav.

Katten blev første gang hørt hylende liggende i jorden på en begravelsesplads i det midten af Java i Indonesien og katten har nægtet at forlade graven, til trods for at have fået både mad og vand af forbipasserende.

En mand, Keli Keningau Prayitno, på 28 år, forsøgte at adoptere hende, men det varede ikke længe før katten var tilbage, liggende på sit faste spot ved siden af gravsten, skriver Mirror.

Utroligt nok vandrer katten tilbage til hendes tidligere ejers hjem hver dag, hvor hun får mad af ejernes børn, før den vender tilbage til graven.

Keli fortæller:

Siden kattens mor døde, er hun blevet ved siden af graven. Hun vil ikke hjem. Hun har været der i næsten et år.


Jeg troede hun var hjemløs og prøvede at hjælpe, men hver gang ville hun vende tilbage til det samme sted. Jeg så hende hver dag og lagde mærke til, at hun altid var der, men ind i mellem ville forsvinde i et par timer, for så at vende tilbage.


Jeg fulgte hende og hun gik til det hjem hvor hun plejede at leve og hvor kvindens børn fodrer hende. Katten gik så tilbage til det samme sted. Hun sover der og miawer.


Det er meget trist at se. Det viser hvor tætte dyr er til deres ejere.


Alene-faderen tilføjede at han fulgte katten og fandt ud af at den tidligere ejer havde været en gammel dame ved navn Kundari, som for nylig var gået bort. Og til trods for at blive tilbudt flere nye hjem, kan katten stadig et år efter ses ved hendes gravsted hver dag.

Det er lidt af en hjerteskærende historie.

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!