Til tops
WTF

Denne super-smarte russer påstår at han kommer fra Mars

Hans viden om solsystemet er uden tvivl fantastisk.

Hans viden om solsystemet er uden tvivl fantastisk.

En russisk mand, der har overrasket forskere med hans super-intelligens siden han var dreng, påstår at han kommer fra Mars.

Boriska Kipriyanovich, der lever i Volgograd i Rusland, påstår at han levede på den 'krigshærgede røde planet' før han blev genfødt som menneske på jorden.

Igennem årene har Boriska, der nu er 20 år gammel, mødtes med et utal af professorer og forskere der er forbløffet over hans kendskab til solsystemet.


Hans mor, en læge, fortæller at hun vidste at hendes søn var anderledes allerede to uger efter han blev født, da han var i stand til at holde sit hovede oprejst uden støtte. Hun fortsatte med at fortælle at han kunne tale da han blot var et par måneder gammel, og i stand til at læse, tegne og male da han var et og et halv år.

Da lille Boriska startede i børnehaven, var pædagogerne forbløffet over hans overlegne sprog- og skrivefærdigheder og imponerende hukommelse.

Hans forældre siger, at til trods for at de aldrig specifikt har lært ham omkring rummet da han var lille, ville Boriska tit tale om Mars, rummet og liv i rummet. Han skulle angiveligt have fortalt sine forældre at der er liv på Mars, selvom den blev ramt af en massiv atomkatastrofe for længe siden. Begynder du at tro på ham nu?

Han 'huske' at atomkatastrofen blev forårsaget da en krig brød ud mellem to forskellige livsformer der boede på den røde planet på daværende tidspunkt. Der var fem overlevende, men fortæller at nogle stadig lever der efter de lærte at bygge huse og våben. Hvad fanden har de Mars-rovere lavet siden de ikke har spottet noget? Det er det rigtige spørgsmål her.

Boriska siger at det liv der eksisterer på Mars indånder kuldioxid, så hvis de nogensinde skulle på besøg på jorden, skal de lige huske at have noget med, selvfølgelig.


Gennem hele Boriska's liv har han insisteret på at han tidligere var en marsmand der rejste til jorden. Han har også en besked til os jordboere. Han har nemlig fortalt at der er mange store hemmeligheder der stadig mangler at blive afsløret på vores planet - som eksempelvis inde i den store pyramide i Giza, som han siger gemmer på noget stort.

Han siger: "Menneskelivet vil ændre sig når Sfinksen bliver åbnet, den har en åbning mekanik et sted bag øret; kan ikke huske helt nøjagtigt hvor."

Ret svagt, men stadig ikke så svagt at man ikke kunne sende nogen afsted for at undersøge det, vel? Lad os komme afsted!

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!