Til tops

Den sørgelige bedstefar laver nu burgere - og alle er inviteret

Internettets normalt så kolde hjerte smeltede i denne uge, da et barnebarn postede et billede af hendes triste bedstefar der havde lavet burgere til alle børnenene, hvor kun en af dem mødte op - men bare rolig, det ser lyst ud for den gamle bedstefar.

Internettets normalt så kolde hjerte smeltede i denne uge, da et barnebarn postede et billede af hendes triste bedstefar der havde lavet burgere til alle børnenene, hvor kun en af dem mødte op - men bare rolig, det ser lyst ud for den gamle bedstefar.

I tilfælde af, at du bor under en sten eller ikke har fulgt med i sidste uges nyheder og sagaen om den 'triste bedstefar', som Twitter blev forelsket i, så lad os lige hurtigt gennemgå det. Kort fortalt delte Kelsey Harmon, et barnebarn til bedstefaren et billede på Twitter sammen med en tekst omkring, at bedstefaren havde lavet burgere til alle hans seks børnebørn, hvoraf kun en af dem mødte op. Twitter tog det til sig og havde meget sympati for den gamle mand, som hurtigt gik viralt.

Læs også: Mød den triste bedstefar, som Twitter er gået absolut amok over

Men nu ser det ud til, at børnebørnene gør deres bedste for at rette sagen op.

Brock Harmon, der er et 'andet' barnebarn, tweetede de store nyheder fredag aften: "Bedstefar holder maddag - og alle er inviteret."

Ifølge KVUE-TV, vil den store maddag finde sted d. 26 marts på familiens loppemarked i Purcell, Oklahoma.

Brock fortalte tv-stationen: "Vi talte om hele situationen og så sagde Papaw, 'hvorfor laver vi ikke bare en maddag?'".

Brugerne vil koste $2 (18 kr) stykket, og du vil få mulighed for at købe en T-shirt med teksten 'Jeg spiste burgere med Papaw' for omkring $25 (225 kroner), hvis du beslutter dig for at tage med til mad-gildet. Alt overskud til gå til børnenes uddannelse og muligvis nogle hjælpeorganisationer.

Brock fortalte:

"Vi vil ikke have nogen til at tro at vi gør det her for at blive kendt. Vi går meget op i vores familie. Vi kommunikerer hele tiden. Vi ønsker bare at folk lærer noget af det her - ring til dine børnebørn, fortæl dem du elsker dem, gå ud og spis med dem."

Ideen er tydeligvis populær og folk er allerede i fuld gang med at planlægge deres rejser til Oklahoma.

Brock fortalte KVUE at hans familie stadig er forundrede over den opmærksomhed som det hele har skabt. "Ingen ville nogensinde have troet at vores Papaw ville blive den mest kendte Papaw i verden," fortalte han.

Nå hvor var det lige jeg lagde mit pas? Der er et par burgere der skal straffes...

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!