Til tops

CNN lukker perfekt ned for Donald Trump-hjerneblødning med en perfekt tweet

Det er næppe en nyhed at Trump slår ud efter medierne. Den orange republikaner nyder når det går i hans retning, men denne gang var det internationale nyhedsmedie CNN forberedt til at slå igen med sandheden - bogstavelig talt.

Det er næppe en nyhed at Trump slår ud efter medierne. Den orange republikaner nyder når det går i hans retning, men denne gang var det internationale nyhedsmedie CNN forberedt til at slå igen med sandheden - bogstavelig talt.

Men, inden vi kaster os over det, så lad os lige tage et hurtigt tilbageblik på den mentale tilstand som Trump befandt sig i, da han lavede et andet tweet...

Dagen før alt dette udfoldede sig, skrev et Tweet til Time Magazine, i en af de mest egoistiske hjerneblødninger, mine øjne nogensinde har fået smerten af at vidne.

I sit tweet, skriver han:

Time Magazine ringede for at sige at jeg SANDSYNLIGVIS bliver udnævnt til 'Årets Mand (Person),' ligesom sidste år, men jeg ville blive nødt til at sige ja til et interview og en kæmpe photo-shoot. Jeg sagde at sandsynligvis ikke var en god ide og sprang over. Ellers tak!

Yep, du hørte rigtigt. Donald Trump påstod altså, at han blev ringet op, fordi han var blevet udnævnt som 'Man Of The Year' og afslog, men helt ud af det blå, svarede Time Magazine ham i et tweet hvor de skrev, at hans påstand ikke var sand:

Der gik ikke længe før alle var i fuld gang med at trolle Trump. Limmy, Andy Murray, og flere tusinde tilfældige mennesker fra hele verden.

Så forestil dig lige et øjeblik atmosfæren i Donald Trump's kranie på det tidspunkt. Han har meget at se til med Nordkorea, Mellemøsten, en massiv splittet nation på egen hjemmebane, og så er han lige blevet gjort til grin på hele internettet.

Så hvad vælger han at gøre? Holde lav profil og vente til stormen har lagt sig? Slet ikke. Han vælger da at råbe ud efter CNN:

Hvis du kan huske, tilbage i Juli, hvor Trump retweetede en video af sig selv der fælder CNN i jorden til en wrestling-kamp, så er dette en ret mild udmelding i kontrast.

Men, det der gør det hele så smukt er, at CNN valgte at svare - blot 33 minutter senere, med denne bombe:

Efterfulgt af denne:

Og så denne:

Måske det er tid til at Donald Trump bruger noget af sin tid som præsident til at arbejde på nogle relevante ting? Taget i betragtning af, at verden er på skideren, skulle man tro, at det ville tage mere af hans tid?

Så kære Donald, hvis du læser med, får du lige tip helt gratis: måske du skulle fokusere lidt mere på dit job, i stedet for at være efter alle der er uenige med dig? Det er bare en idé.

Hvad synes du om Donald Trump's tweets? Og hvad synes du om at CNN vælger at svare ham igen med en video? Lad os høre hvad du mener i kommentarerne herunder.

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!