Til tops
WTF

Australsk kvinde har måske fundet den største huntsman-edderkop nogensinde

Hvis du lider af araknofobi så kan du spare dig selv for en stor mængde stress ved ikke at læse med her - for denne edderkop vil hjemsøge dig i dine drømme.

Hvis du lider af araknofobi så kan du spare dig selv for en stor mængde stress ved ikke at læse med her - for denne edderkop vil hjemsøge dig i dine drømme.

Dette sindssyge billede viser en gigantisk mammut huntsman-edderkop, der kravler på en kost i et dyre-internat i Brisbane Valley i Queensland.

Billederne blev taget af den modige Charlotte, en medarbejder der flyttede den ud fra fare - og ligner mildest talt en edderkop af slagsen der vil hvemsøge drømmende hos alle der er bare det mindste bange for edderkopper.

Selvom billedet stammer fra oktober sidste år, dukkede det op på de sociale medier i denne uge, hvor den spreder sig med stor fart.

Her spørger brugerne i deres kommentarer hvorfor nogen overhovedet kunne drømme om at gå tæt på et bæst af sådan en formidabel karakter.

"Hvorfor FANDEN ville man røre denne sindssyge f*****g dæmon?" lyder en af kommentarerne på Facebook.

"Jeg forstår 100% og respekterer hvad du gør her, men seriøst, for guds skyld hold den ting og hele dens familie DEROVRE og langt væk fra mig" lyder det fra en anden.

"Det er så store som de kan blive... det er faktisk slet ikke normalt at en huntsman-edderkop overhovedet bliver så stor".

Selvom et bid fra en huntsman-edderkop ikke er farligt for mennesker - er dens udseende og frygten det mest bekymrende.

Edderkoppen er nemlig berygtet for at poppe ud af handskerummet i biler på uventede tidspunkter med katastrofale konsekvenser som følge.

Sidste tirsdag kørte en mand i en søen Lake Cathie i New South Wales efter en huntsman faldt ned på hans skød, hvilket fik ham til ved et uheld at træde på speederen.

Relaterede emner:

Del artiklen med dine venner

Kommentarer

Læs også

Like Holla på Facebook

Få vores nyheder leveret direkte til din Facebook væg - så bliver vi glade!